Uitgelicht: Praktijk Karmijn voor kunstzinnige therapie, begeleiding en zorg

0

Van harte welkom in mijn praktijk Karmijn voor kunstzinnige therapie, begeleiding en zorg. Mijn praktijk bestaat 10 jaar en ik ben blij dat ik kon bijdragen aan dat geluk en die gezondheid van vele kinderen en volwassenen. Geluk en gezondheid; het zijn maar twee woorden en toch zijn het twee kostbare begrippen. Geluk, een gevoel van welbehagen en tevredenheid, gezondheid een gevoel van lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn. Voor velen geen vanzelfsprekende staat van zijn. Soms zit het tegen en kun je wel wat hulp gebruiken.

In mijn praktijk help ik je vanuit verschillende disciplines.

Kunstzinnige therapie

Met schilderen, tekenen en boetseren kom je verder dan je met praten alleen, ooit voor mogelijk had gehouden.

Voor wie:

  • Mensen die vastgelopen zijn, niet lekker in hun vel zitten, spanning ervaren
  • Kinderen met ontwikkelingsproblemen
  • Mensen die graag samen met mij hun biografie willen doorlopen. De levensweg is een route, vol uitdagingen, prachtige geluksmomenten maar ook teleurstellingen. Ik bied je de mogelijkheid om echt stil te staan bij het leven dat achter je ligt? Dit is een heel fijn traject en sommige mensen gaan zelfs met hun eigen levensboek naar huis!
  • Mensen die willen ontspannen

Begeleiding en zorg

Ik help je met alles wat jezelf moeilijk vindt of niet kan.

Voor wie

  • Kwetsbare mensen die belemmert worden in hun zelfstandig functioneren
  • Mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking
  • Mensen die het overzicht kwijt zijn en naar orde, ruimte en tijd verlangen
  • Kortom; ik kan heel veel verschillende soorten ondersteuning bieden. Blijf niet tobben en neem contact met mij op.

Karin Bakkers, http://www.kunstzinnigtherapeut-karmijn.nl

Comments are closed.