Uitgelicht: praktijk Maldhy Bongers Klassiek Homeopaat Tilburg

0

Homeopathie is in opmars althans, bij de consument. De medische wetenschap blijft kritisch of zelfs tegen. Het wordt steeds duidelijker dat homeopathie hoort bij een andere visie op genezen waarin niet de strijd tegen ziekte, maar het zelfgenezend vermogen van de mens centraal staat. Steeds meer mensen volgen hun eigen weg naar genezing van binnen uit.

Tegenwoordig is Homeopathie de meest verspreide vorm van alternatieve geneeskunde in de wereld, volgens de Wereld gezondheidsorganisatie (WHO).
Het meest ingeburgerd is homeopathie in India, waar naar schatting 300 duizend homeopaten actief zijn en waar meer dan driehonderd homeopathische ziekenhuizen zijn.

Zij hebben een eigen ministerie van o.a Ayurveda,Yoga en Homeopathie dat harmonieus samen werkt met het moderne ministerie van Gezondheids Voorlichting en Behandeling.
Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik dit land tot drie maal toe kon bezoeken. Zeer inspirerend.

De gezondheid van mensen gaat me aan het hart, vandaar dat ik al 30 jaar bezig ben met het bestuderen van ons welzijn en wat er in de kern mis kan gaan waardoor ziekte ontstaat. In veel gevallen ligt een geestelijke disbalans hieraan ten grondslag.
En daar heb je nu een holischtische geneeswijze voor nodig om zowel de geestelijke als de lichamelijke uitwerking te helen. Dat noem ik dan helen van binnen naar buiten.
Homeopathie is 15 jaar geleden mijn passie geworden.

Zie verder mijn site:  http://www.maldhybongersklassiekhomeopaat.nl

Comments are closed.