Uitgelicht: Praktijk voor Bowentechniek, Voetreflexmassage en Ayurvedische massage Prisca Aurik

0

“Prispraktijk”

Mijn praktijk bestaat uit verschillende soorten behandelingen. Meerdere daarvan zijn goed met elkaar te combineren. Neem nu voeding of kruiden welke met Massage en Bowen goed samen kunnen.

Momenteel is het de tijd van reiniging en dus voorbereiding op het najaar en de winter. Zo is er aan het begin van het voorjaar ook een reinigingsmoment. Deze reinigingen bestaan uit 1 of 2 voorbereidingsweken, voedingsadvies, 3 opeenvolgende massages en begeleiding.

Elk van mijn behandelingen is anders, net zoals elke cliënt een andere lichamelijke klacht heeft en anders in elkaar steekt. Dat maakt mijn werk zo interessant, omdat ik voor een ieder een behandeling op maat maak.
Door m’n bijscholingen komen er soms ook vernieuwende inzichten hoe ik m’n cliënten nog meer een stukje verder op weg kan helpen. Veel van hen proberen zelf ook zo goed mogelijk aan hun gezondheid te werken. Uiteindelijk is een behandeling een wisselwerking tussen de cliënt en mij, in het uitvoeren van de behandeling en door het vertrouwen wat gegeven wordt.

Sommige van mijn behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraars door mijn lidmaatschap van een beroepsvereniging.

Kijk verder op mijn website https://www.prispraktijk.nl. Daar heb ik mijn behandelingen en werkwijze uitgelegd. Voor eventuele activiteiten kun je daar op mijn prikbord kijken.

Comments are closed.