Uitgelicht: praktijk Welness, Beweging, Bewustzijn

0

Wellness betekent voor mij Gezondheid in de meest brede zin. Je goed en lekker voelen in je vel. Op fysiek gebied, maar ook tevredenheid en geluk ervaren met wie je bent, hoe je leeft en wat je doet. Bewust omgaan met je dag, kunnen reflecteren, resetten en weer fris opnieuw beginnen, elke dag met nieuwe energie en nieuwe mogelijkheden. Beweging en aandacht voor je lichaam zijn hierbij erg belangrijk. Ik help je graag bij het optimaal en gezond houden van body en mind in een leven wat jou vervult.

Accent op Zorg is onderdeel van mijn praktijk en begeleidt mensen op hun weg die een nieuwe invulling en zin willen geven aan hun leven of weer grip op hun leven willen krijgen. Hierbij gaat zij ervan uit dat ieder mens zijn leven volledig mag leven en zijn potentieel tot uitdrukking kan brengen.

Mijn Ayurvedische massages zijn een helende weldaad voor lichaam en geest. Waarom voor een massage kiezen? Omdat je behoefte hebt aan een bijzondere massage voor ontspanning voor lichaam en geest. Omdat je kiest voor kwaliteitsmomenten in je leven. Omdat je verlangt naar verlichting van klachten, zoals spierpijn, hoofdpijn en stress. Met deze massage word je ondergedompeld in een bad van olie, warmte en persoonlijke aandacht.

Bij Stichting Centrum ‘t Ven heb ik mijn praktijk in de inspirerende ambiance van de oude waarde van het klooster waarin dit gevestigd is, waarbij een team van professionals hun kwaliteiten inzetten ter ondersteuning van de mens en van elkaar.

Dorothé Ezendam, tel.: 06-51697600, info@dorothe-ezendam.nl, http://www.dorothe-ezendam.nl 

Comments are closed.