Browsing: Steffi Vertriest

Steffi Vertriest is een twintiger uit Antwerpen met een stevige interesse in gezondheid. Op haar blog Bye Bye Cheesburger deelt ze recepten, work-outs en tips voor een mooi en gezond leven. Voor IkKiesNatuurlijk.nl schrijft ze gezonde recepten.

Gezonde recepten Fruitijsjes
0

Zelf fruitijsjes maken

Het nieuwe schooljaar mag dan wel beginnen, de zomer is duidelijk nog niet over! Fruitijsjes zijn ideaal om tijdens warme dagen op een gezonde manier je drang naar zoet te stillen én jezelf te hydrateren.

Gezonde recepten
0

Matcha granola

We gaan iets hip maken deze keer. Matcha is al wel langer aan een opmars bezig, maar de laatste tijd zie je hem echt overal opduiken; de typische Japanse poederthee. Matcha staat bekend voor zijn antioxidantive werking die nog veel sterker is dan bij gewone groene thee. Je kan hem drinken puur of als latté, maar je kan er ook super veel dingen mee koken; granola bijvoorbeeld.

Gezonde recepten
0

Spinaziesoep

De zomer mag dan wel op komst zijn, op frisse avonden is niets zo verwarmend dan een lekkere kom soep. Soep is makkelijk op voorhand te maken en het zorgt ervoor dat je op eender welk moment een gezonde maaltijd binnen handbereik hebt. Probeer eens wat anders met deze spinazie soep met geroosterde kikkererwten.

Gezonde recepten
0

Cashew fruitdipje

Deze cashew fruitdip is een ideale snack om op de buitentafel te toveren als je vrienden op bezoek hebt. De zomer is in zicht en dan is fruit sowieso al de perfecte snack. Met deze healthy dip erbij serveer je een perfect dessertje of een heerlijke apero! Je vindt het recept in deze blog.

Steffi Vertriest
0

Groene smoothie

Groene smoothies zijn dé manier om meer groenten binnen te krijgen. Maar ze zijn niet voor iedereen even evident. Een trukje is om het te combineren met fruit. Door het citrusfruit niet te persen maar het volledig te gebruiken behouden we ook meer vezels!

Steffi Vertriest
0

Havermout uit de oven

Je weet waarschijnlijk al wel dat onze gastblogger Steffi Vertriest dol is op havermout? Daarbovenop houd ze ook heel erg van simpele recepten. Dit is er eentje met maar 3 ingrediënten die ze altijd in huis heeft.

Steffi Vertriest
0

Groentepuree met vis

Makreel is een bijzonder gezonde vis die eigenlijk veel te weinig op het menu staat. Hij blinkt uit in omega 3 vetzuren en is bovendien een onderbeviste vis. Goed voor jou en goed voor het milieu dus!

Gezonde recepten
0

Speculaascupcakes

Het eindejaar is in zicht en dan wordt er gefeest en gesnoept. Samen tafelen met familie en vrienden is waarschijnlijk één van de leukste dingen die er zijn. Bovendien is genieten – van leuke mensen en van lekker eten bijvoorbeeld – een essentieel onderdeel van een gezond leven. Een beetje gezonder snoepen kan daarbij zeker helpen. Deze speculaascupcakes zijn ideaal na de maaltijd bij een kopje thee of koffie.

1 2