De weg naar gezondheid

0

Juliette La Brijn is werkzaam in zowel de reguliere als de complementaire gezondheidszorg. Zij schetst in “De weg naar gezondheid” de situatie in Nederland op dit gebied en geeft veel uitleg. Er staat veel praktische informatie in; denk aan de regelgeving op het gebied van de gezondheidszorg in Nederland, vergoedingen en de farmaceutische industrie. Inclusief een top 10 van betrouwbare complementaire geneeswijzen. Zo passeren onder andere de acupunctuur, kinesiologie, natuurgeneeskunde, ayurveda, cranio-sacraaltherapie en de homeopathie de revue. Van elke richting is er een succesvolle therapeut geïnterviewd, die de werkwijze en de kracht van zijn of haar methode duidelijk uitlegt. Beeldend en verhelderend. Het boek is gemakkelijk leesbaar en voor een breed publiek geschreven.

Herken je één van de volgende problemen?
Ik heb een spastische darm. Is het een allergische reactie? Bij wie kan ik terecht?
De hormonen gieren door mijn lijf. Helpt acupunctuur?
Mijn baby huilt de hele dag en ik word er moedeloos van. Welke alternatieve behandeling is geschikt?
Ik ben de hele tijd moe, maar weet niet wat er aan de hand is. De artsen kunnen me niet verder hel[en. Wie kan me inzicht verschaffen in wat er aan de hand is?
Ik zoek een betrouwbare alternatieve geneeswijze. Waar moet ik op letten?

Bij dit soort vragen denkt “De weg naar gezondheid” met U mee! Wil je deze heldere wegwijzer niet missen?

Bestel het boek bij bol.com »

Comments are closed.