Hoe voorkom je dat je diabetes type 2 ontwikkelt?

0

In het boek  Wisselende Suikerspiegel Diabetes type 2 help ik je om in kaart te brengen hoeveel risico je loopt op het ontwikkelen van diabetes type 2.

wisselende suikerspiegelInstabiele suikerspiegel

Als je weet dat je suikerspiegel niet stabiel is, bijvoorbeeld doordat je vaker  van die plotselinge momenten hebt dat je iets “moet” eten. Je denkt dan, dat je suikerspiegel te laag is en dat je dus iets “moet” eten.  In werkelijkheid komt het echter vaker voor dat je suikerspiegel helemaal niet laag is en dat er dus een andere oorzaak is voor die onbedwingbare behoefte om snel iets te eten.

Het boek is gebaseerd op mijn eigen ervaringen met diabetes type 2 en de ervaringen van mijn cliënten in mijn praktijk voor homeopathie.

Diabetes type 2 en de gevaren

Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen bekend te maken met de gevaren van diabetes type 2 en hoe je dit kunt voorkomen. Ik heb zelf moeten ervaren hoe ernstig de gevolgen van diabetes type 2 kunnen zijn voor je ogen, je nieren, en je zenuwen. Ondanks alle goede ondersteuning waren die gevolgen behoorlijk heftig en ik wil met mijn boek bereiken dat meer mensen zich daarvan bewust worden en hun leefstijl aanpassen voordat er sprake is van diabetes type 2.

Het boek wisselende suikerspiegel, diabetes type 2 is te bestellen via de website www.dynamushomeopatie.nl. Een handig klein boekje, makkelijk te lezen en de tips zijn vooral direct uit te voeren.

Gelijk beginnen en toepassen

Ik laat het verband zien tussen voeding, bewegen, en homeopathie. Waar loop je tegenaan als je merkt dat de balans steeds verder zoek is? Hoe pak je het aan? En hoe breng je in kaart wat de achterliggende oorzaak is?  Wat ik vooral met het boekje wil benadrukken is, dat je vooral moet doen… toepassen dus. Gewoon beginnen en gaandeweg wordt wel duidelijk wat er nog meer nodig is. Als je wacht totdat je alles in kaart hebt gebracht loop je het risico dat je achter de feiten aan gaat lopen. Ik heb ervaren dat je het beste eerst de omstandigheden kunt verbeteren zodat de neerwaartse spiraal doorbroken kan worden. Als je dan de achterliggende oorzaak kunt neutraliseren door gebruik te maken van homeopathische middelen dan heb je al een betere startpositie.

Met hartelijke groet,

Yvonne Bisschops
Klassiek Homeopaat RH
www.dynamushomeopathie.nl

Comments are closed.