Zoet-Zacht: een hippe lifestyle webwinkel met eerlijke producten voor kinderen

0

Hallo,

Ik wil me graag even voorstellen, ik ben Sharon Blom de trotse eigenaresse van Zoet-Zacht Conceptstore. Zoet-Zacht kun je het best omschrijven als een hippe lifestyle webwinkel met eerlijke producten voor kinderen.

Het idee voor de webwinkel is ontstaan toen ik met een burn out thuis kwam te zitten. Ik had een baan waar ik erg ongelukkig in was en zat daar niet meer op mijn plek. Het was voor mij tijd om eens goed na te gaan denken wat ik met mijn leven wilde… zo verder blijven aanmodderen of het roer totaal om gaan gooien en gaan uitvinden waar ik dan wel gelukkig van werd en weer voldoening uit kon gaan halen!

Zo is het idee van de webwinkel ontstaan. Als kind droomde ik er al van om mijn eigen winkel te hebben en nu werd het werkelijkheid met mijn webwinkel. Ik wilde kinderlifestyle producten gaan verkopen die eerlijk en duurzaam zijn! En zo ben ik aan de slag gegaan om producten in te kopen die eerlijk en duurzaam zijn maar er ook hip uitzien!

Toen ik voor mijn zoontje op zoek was naar duurzame en eerlijke producten merkte ik dat deze moeilijk te vinden zijn. Ik hoop hiermee die stap voor jullie dichterbij gebracht te hebben.

Wat kun je op zoet-zacht.nl onder andere kopen: speelgoed van duurzaam hout en gerecyclede melkflessen, een Nederlands handmade kinderkleding merk, nagellak op waterbasis zonder allerlei   schadelijke stoffen, fopspenen van 100% natuurlijk rubber en verzorgingsproducten zonder rommel en schadelijke ingrediënten die de huid van de allerkleinste beschadigen.

Voor de toekomst hoop ik mijn webwinkel nog meer te kunnen uitbreiden met mooie en eerlijke producten en nog meer mensen te kunnen bereiken. Daarnaast heb ik de droom om naast de webwinkel, een mooie winkel te hebben waar ik al deze mooie producten kan verkopen.

Hopelijk tot ziens op mijn webwinkel?!

Liefs, Sharon
Zoet-Zacht.nl

Comments are closed.