Gezondheidsbevorderende middelen

Producten bestellen?

Wil je een gezondheidsbevorderend product bestellen? Neem dan rechtstreeks contact op met Vita Regis via https://vitaregis.nl/.

Orgaanmiddelen of kruidentincturen

Kies Natuurlijk wil uitsluitend kwaliteitsproducten leveren en stelt derhalve hoge eisen aan o.a. de herkomst van de ingrediënten, bereidingswijze en de hoeveelheid werkzame stof. Deze drie factoren bepalen de prijs van het product. Vooral de hoeveelheid werkzame stof maakt het verschil in het resultaat en in de tijd waarin u verbetering mag verwachten.

De orgaanmiddelen c.q. kruidentincturen, die geleverd worden aan Kies Natuurlijk, komen van een bedrijf dat gespecialiseerd is in de biologische teelt van aromatische planten en kruiden. Deze worden verwerkt in onze eigen Magistrale bereidingsruimte.

Verder worden ze bereid met 96% Biologische Alcohol , Biologische kruiden en gevitaliseerd water. Vitaal water is water zoals de natuur het bedoeld heeft. Vitaal water verbetert de kwaliteit van leven bij mens, plant en dier.

Voor alle orgaanmiddelen of kruidentincturen geldt:
✔ Magistraal bereid
✔ Bevatten Biologisch geteelde grondstoffen
✔ Bevatten Biologische alcohol
✔ Worden met gevitaliseerd water bereid

Het voorschrift wordt altijd bepaald door de voorschrijver. Op de middelen staat een basisvoorschrift dat voor zelfmedicatie veilig is. Helaas mogen wij in verband met nieuwe Europese wetgeving niet (volledig) uitleggen welke indicaties de producten hebben. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

 

Enig resultaat