Biologische wijnen

Jan Herbrink- advertorial - 

Welkom bij Jan Herbrink Wijnen, wijnimporteur voor wijnliefhebbers en gastronomie. Tevens agent voor wijnimporteurs. Elke goede kok kan je vertellen waar het mee begint: met de juiste ingrediënten. Voor mijn vak geldt precies hetzelfde, wijn moet smaak hebben en overtuigend zijn. Daarvoor heb je de bodem nodig, de plek en de wijnstok. Bovenal is een ambachtsman/vrouw noodzakelijk. Iemand die het vak beheerst, wijnbouw in de vingers heeft. Met passie en schranderheid naar oplossingen zoekt. Deze wijnboeren maken het verschil. Hier is het gebruik van kunstmest en bestrijdingsmiddelen uit den boze, dus biologisch.

De wijnen van Jan Herbrink Wijnen fascineren en imponeren. Raken je als een lichte speldenprik. Een bont spectrum van smaken en aroma’s, ontworsteld aan de grond. Mysterieus bijna mystiek. Dat moet u zelf ervaren. Kijkt u in de webwinkel of bezoek Jan Herbrink Wijnen in Oele-Hengelo. Iedere zaterdagmiddag tussen 13.00 uur en 17.00 uur bijvoorbeeld is er wijnspreekuur. Een ontmoeting met de wijnen van Jan Herbrink kan nooit slecht aflopen.

Meer over voeding
0

Bakpoeder veelbelovende ontstekingsremmer

Onderzoekers van het Medical College of Georgia zijn gestuit op een opmerkelijke ontstekingsremmende eigenschap van een simpel ingrediënt uit bakpoeder, met name natriumwaterstofcarbonaat (‘baksoda’). Een dagelijkse dosis baksoda vlak voor een maaltijd prikkelt de maag om meer zuur aan te maken. Voor milt zou dit een signaal zijn om een minder sterke immuunrespons op te wekken tijdens de vertering van een maaltijd, zoals die vaak na een maaltijd optreedt.

Recepten