Nieuw: Homeopathie voor kinderen (boek)

0

Homeopathie voor kinderen is eind januari 2019 verschenen. Een verhelderende kijk op een milde holistische geneeswijze. Met veel praktijkverhalen.

Homeopathie voor kinderenDoor dit boek te lezen ga je begrijpen dat homeopathie niet zweverig is, maar wellicht de geneeskunde van de 21e eeuw is. Een geneeskunde die vaak positieve effecten heeft op je gezondheid en je kan helpen in je verdere ontwikkeling. Een boek dat zelfbewuste ouders kan helpen de juiste weg te kiezen als het gaat om de gezondheid van hun kind. Een informatief boek met veel interessante eyeopeners over de homeopathische geneeskunde. Vol met verrijkende kennis, praktijkverhalen, informatie over vaccineren en de mogelijke gevolgen hiervan. Klachten als eczeem, slaapproblemen, gedragsproblemen, hoogbegaafdheid, ADHD, hooggevoeligheid – het komt allemaal voorbij.

Kinderen van tegenwoordig hebben vaak gezondheidsklachten en lijken steeds minder weerstand te hebben. Veel ouders zitten met hun handen in het haar omdat ze niet meer weten hoe ze hun kind kunnen helpen. Ze gaan eerst naar de huisarts en worden dan vaak doorverwezen naar het ziekenhuis of naar een instelling voor psychische hulpverlening. Via de reguliere weg hebben ze al veel wegen bewandeld, maar desondanks blijven de kinderen klachten houden.

Over de auteur

Nathalie Pieper-van der Stelt is kinderhomeopaat. In haar praktijk Kinderhomeopathie ontvangt ze al meer dan tien jaar kinderen met diverse gezondheidsklachten. Ze is lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH).

Nathalie is tevens luisterkindwerker, schrijft artikelen in het tijdschrift Spiegelbeeld en geeft lezingen in het hele land. Ze maakt deel uit van het PR-platform van de Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland (KVHN), dat homeopathie meer bekendheid wil geven in Nederland.

Homeopathie voor kinderen | Een verhelderende kijk op een milde holistische geneeswijze. Met veel praktijkverhalen.

Nathalie Pieper – van der Stelt | ISBN : 9789079603480 | € 19,95 | 96 pagina’s full-colour in hardcover
De auteur Nathalie Pieper geeft interviews en lezingen. U kunt contact met haar opnemen via de uitgeverij. Meer informatie over het boek of een recensie-exemplaar opvragen kan via 248media.nl uitgeverij info@248media.nl of tel of whatsapp 06-44990071.

Comments are closed.