Browsing: Interessante boeken

Aanbevolen Homeopathie voor kinderen
0

Nieuw: Homeopathie voor kinderen (boek)

Homeopathie voor kinderen is eind januari 2019 verschenen. Een verhelderende kijk op een milde holistische geneeswijze. Met veel praktijkverhalen. Door dit boek te lezen ga je begrijpen dat homeopathie niet zweverig is, maar wellicht de geneeskunde van de 21e eeuw is. Een geneeskunde die vaak positieve effecten heeft op je gezondheid en je kan helpen in je verdere ontwikkeling. Een boek dat zelfbewuste ouders kan helpen de juiste weg te kiezen als het gaat om de gezondheid van hun kind.

Interessante boeken
0

Méér Gezonde Goesting

Dankzij de vele overweldigende reacties op het tv-programma en het gelijknamige boek “De Gezonde Goesting” stond Steffi Vertriest te trappelen van ongeduld om opnieuw haar beste, gezondste en lekkerste recepten te bundelen. En dit nieuwe boek is nu uit en hier verkrijgbaar.

Interessante boeken
0

De kracht van de alternatieven

Het lijkt erop dat de reguliere gezondheidszorg basale principes uit de alternatieve geneeskunde begint te omarmen. Langzaam maar zeker groeit de steun voor de alternatieven, deels onder de oppervlakte. Er zijn signalen van een kentering, voor wie ze zien wil. Dit gaat samen met een herwaardering van de kracht van de alternatieven. De sympathie geldt vooral de aandacht voor de patiënt, die bovendien de hele mens betreft. Dit in scherp contrast met de haastige, reguliere geneeskunde die de patiënt in ‘stukjes’ heeft opgeknipt.

Interessante boeken
0

De weg naar gezondheid

Juliette La Brijn schetst in “De weg naar gezondheid” de situatie in Nederland op het gebied van de complementaire gezondheidszorg en geeft veel uitleg. Er staat in het boek veel praktische informatie; denk aan de regelgeving op het gebied van de gezondheidszorg in Nederland, vergoedingen en de farmaceutische industrie. Inclusief een top 10 van betrouwbare complementaire geneeswijzen.

1 2