Kwalitatief hoogwaardige skateboards van plastic flesdoppen

0

Turn the tide

Plasticvervuiling is een groeiend probleem. Wereldwijd. Rivieren, oceanen, stranden en steden worden steeds verder verontreinigd door plastic. WasteBoards keert het tij. Wij laten zien dat je van afval coole producten kan maken. En daar willen we zoveel mogelijk mensen bij betrekken.

Unique design

Wij hebben het voor elkaar gekregen om kwalitatief hoogwaardige skateboards te maken van plastic flesdoppen door te innoveren. Door een uniek productieproces te ontwikkelen. De doppen verzamelen we met iedereen, van festivalgangers en bedrijven tot schoolkinderen. Elk WasteBoard wordt met de hand gemaakt en ieder ontwerp is uniek, omdat geen enkel doppenpatroon hetzelfde is.

Cool stuff

Ons doel? Mensen de waarde van plasticafval tonen en laten beleven. Laten zien dat het geen afval is, maar de grondstof voor coole producten. Producten die door hun design laten zien dat ze van afval zijn gemaakt; het probleem en de oplossing duidelijk gemaakt in een product. En die creativiteit spreekt (jonge) mensen aan.

Production

Maar om echt te kunnen concurreren in de huidige (en toekomstige) markt en zoveel mogelijk impact te maken met onze boards, moeten wij nog een slag maken in de optimalisatie van het productieproces. Hierin hebben wij al een paar mooie stappen gezet, zodat we sneller en efficiënter boards kunnen maken. Wij zijn druk bezig met de laatste fase van de ontwikkeling van de eerste WasteBoardspers. Deze per maakt standaardisering en opschaling mogelijk.

Retail

Op dit moment liggen wij bij 50+ retailer in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. In 2019 willen wij wereldwijd verkrijgbaar zijn bij de tofste winkels. Via onze store locater blijf je op de hoogte van onze vorderingen!

Dream big

We beginnen klein, maar we dromen groot. Momenteel bakken we onze WasteBoards in Diemen, maar hoe cool zou het zijn om WasteBoard-bakkerijen in steden over de hele wereld te maken, zoals de favelas in Rio de Janeiro of de hellingen van Delhi? Een echte fairchain voor skateboards. Wij dromen van een wereld zonder plasticafval en als we wakker worden dan willen wij ‘out of business’ zijn.

Join the ride

Wil jij ons steunen? Ga dan naar onze website en bestel daar jouw eigen unieke board. Of heb je nog grotere plannen of wensen? contact@wasteboards.com.

Comments are closed.