Bananenthee: een natuurlijk en zeer effectief slaapmiddel

0

Vaak wordt slapeloosheid veroorzaakt door verschillende factoren zoals depressie, stress en angst. Bijna elke avond, wanneer je gaat slapen, begint je geest te concurreren met je gedachten. Als je geest nog steeds actief is, dan is de kans op snel in slaap vallen automatisch kleiner.

Bovendien kunnen sommige medicijnen ook de reden zijn voor slapeloosheid. Echter, er is een natuurlijke oplossing voor deze aandoening. Deze biologische bananen thee doet wonderen voor het slapen, en niet onbelangrijk, het smaakt voortreffelijk.

Bananen, met name de schillen, zijn rijk aan kalium en magnesium. Terwijl het magnesium helpt bij het voorkomen van slaapstoornissen, helpen magnesium en kalium gecombineerd, voor spierrelaxatie. In feite, is magnesium een van de beste mineralen voor ontspanning.

Houd in gedachten dat je 100% biologische bananen nodig hebt, chemicaliën-vrij. De voorbereiding duurt 10 minuten, en je moet de thee elke avond drinken voor het slapen gaan.

Wat heb je nodig?

  • Een biologische banaan
  • 1 klein glas gevuld met water
  • Kaneel

Bereidingswijze

Knip beide banaan uiteinden en leg de schil in kokend water en laat het aan de kook gedurende 10 minuten. Zeef het daarna en voeg kaneel toe als je wilt. Drink het ongeveer een uur voor het slapen gaan. Het kalmerend effect is heel bijzonder en je zult in no time in slaap vallen.

Comments are closed.