Even voorstellen: Nyantrie Jagesar

0

We leven in een tijd waarin veel onrust heerst. Wanneer onrust niet tot rust kan komen, ontstaan psychische en lichamelijke klachten. Rust vinden is gelukkig mogelijk via Yoga, Meditatie, Retraite, Stilte wandelingen en meer.

Natuurgeneeswijzen als Ayurveda en Aroma therapie worden steeds bekender in Nederland. Vanuit mijn familie en later door scholing heb ik geleerd wat Ayurveda inhoud en hoe ik je ermee kan helpen.

Ayurveda, is geen religie, maar levensinzicht. De belangrijkste les vind ik, is het aanvoelen van je lichaam en van daaruit in harmonie leven. En, vertrouw op het zelf genezend vermogen van het lichaam. Belangrijk is: leefstijl, voeding en ontspanning.

Praktijk

Ik werk als volgt, in mijn praktijk kom je de 1e keer voor een uitgebreid consult. Na alle informatie genoteerd te hebben, stel ik een behandel plan op. Jij bepaald wat je als eerste wilt veranderen en ik help je op weg met daaropvolgende consulten, afgewisseld met behandelingen. Deze behandelingen zijn: Abhyanga, de traditionele Ayurvedische olie massage ter reiniging van lichaam en geest en ontspanning. Gaat het om een emotionele situatie, dan onderga je een Marma massage met Essentiele Oliën, de Aroma therapie. Het kan ook voorkomen dat je met een vraag of probleem zit of je kunt geen beslissing maken over iets, dan helpt het een kaartlegging te doen, de kaart(en) die jij trekt, gebeurt vanuit jouw energie. Ik leg de symboliek uit van de kaart. De boodschap van de kaart geeft inzicht in de situatie toen, nu en voor later.

Het is ook mogelijk, dat je alleen interesse heb in een behandeling of spiritueel consult, dus los van het behandelplan. Daarvoor kun je ook een afspraak maken. Tevens verzorg ik cursussen als leren masseren of mediteren.

Mijn contact gegevens zijn:
W: www.nyantrie.nl
E: zelfstandig@nyantrie.nl
F: Gezondmetnyantrie

Namasté, Nyantrie

Comments are closed.