Huidverzorgingsproducten afstemmen door kinesiologische spiertest

0

Wist je dat we onze natuurlijke huidverzorgingsproducten individueel doen afstemmen op je huidbeeld of huidprobleem door middel van een kinesiologische spiertest?

Als je energie niet kunt voelen, of op enig andere manier niet kunt waarnemen, maar je wilt er wél mee werken, heb je een instrument nodig dat energie, of de effecten ervan zichtbaar maakt.
De spiertest is afkomstig van George Goodheart, een Amerikaanse chiropractor. Hij heeft ontdekt dat onze organen via energiebanen in verbinding staan met onze spieren en gewrichten. Door middel van een kinesiologische spiertest als instrument, doen wij een energiemeting van onze producten aan de hand van jouw huid(probleem). Het lichaam reageert vlugger dan we kunnen denken of überhaupt in de gaten hebben. Zo ook op het product dat voor jouw huid van belang is, hierbij zal het lichaam reageren met een sterke spiertest. Indien het product niet geschikt is of geen toegevoegde waarde heeft, zal het lichaam reageren met een zwakke spiertest.

Op deze wijze krijg je als cliënt bij Diferencia praktijk voor huidverzorging en Diferencia phytopower cosmetics, het juiste en persoonlijk afgestemde huidverzorgingsadvies. Uiteraard wordt je behandeling uitgevoerd met de persoonlijk uitgeteste producten.

Wist je dat we onlangs hebben deelgenomen aan de Beauty trade special in de Brabanthallen in Den Bosch?

PVE_8599Op deze professionele vakbeurs voor de schoonheids- en welnessbranche hebben wij voor de eerste keer onze natuurcosmetica en het concept met kinesiologisch testen geïntroduceerd onder vakcollega’s. Uiteraard hebben we ook collega’s het kinesiologisch testen zelf laten ervaren. Dit was een succes! De reacties waren; verbazingwekkend, goede combinatie, mens in zijn totaliteit, dit is iets geheel nieuws in de branche, kan ik dat ook leren? Kortom super, we hebben ervaren dat zeker ook de jongere en aanstaande generatie schoonheidsspecialisten hier zeer voor openstaat! Onze uitleg werd zelfs met een smartphone opgenomen. Voor ons reden te meer om ons totaalconcept ook bij de professionals verder onder de aandacht te brengen. In ons volgende blog-bericht zullen we enkele ervaringen van cliënten met jullie delen.

Inge en Eric Pluijmakers

Comments are closed.