Uitgelicht: Praktijk Klassieke homeopathie voor mens en dier

0

Mijn naam is Ingrid Kloppenborg. Al ruim 30 jaar behandel ik patiënten, eerst als fysiotherapeut en ergotherapeut en nu al 9 jaar als klassiek homeopaat. Ik ben zeer breed en goed opgeleid in pathologie, anatomie, fysiologie, klassieke homeopathie en veterinaire homeopathie. Daarnaast volg ik regelmatig bijscholingen om vakinhoudelijk up to date te blijven.

Mijn kracht ligt in het behandelen van de combinatie lijf en geest. Ik herken het als er iets niet pluis is bij een patiënt en verwijs uiteraard door als ik de situatie niet vertrouw. Ik streef ernaar een patiënt te behandelen totdat hij of zij “klachtenvrij” is en het gevoel heeft weer de regie over zijn/haar leven te hebben.

Met wat voor soort klachten kunt je bij mij terecht? Met alle klachten waarvoor je ook naar een huisarts zou gaan….en waarover je niet naar de huisarts gaat. Niet helemaal fit, met vage klachten (bijvoorbeeld vermoeidheid, gebrek aan eetlust, obstipatie, slecht slapen, gevoelens van onrust, emotionele klachten zoals examenvrees, verdriet, prikkelbaarheid, burn-out).

Homeopathie kan hier wat aan doen!

Voordat deze klachten overgaan in (ernstige) lichamelijke klachten, uiteenlopend van eczeem, gewrichtsklachten, hyperventilatie, bronchitis, darmklachten is het zaak in te grijpen. Hoe eerder hoe beter! Maar ook als er al lichamelijke klachten zijn kan homeopathie veel betekenen.

De klassieke Homeopathie kijkt naar alle symptomen en probeert de oorzaak van de klachten aan te pakken. De patiënt staat centraal.

Ook bij pijn (bijvoorbeeld oor- of keelontsteking, hooikoorts, menstruatieklachten, blessures, doorkomen van tandjes of buikkrampjes bij baby’s ) biedt homeopathie vaak een goede oplossing.

De eerste kennismaking telefonisch is gratis. De kosten voor een homeopathische behandeling worden meestal vergoed bij een aanvullende verzekering.

Je kunt een afspraak maken met mij via telefoonnummer: 06:48631056 of per mail: ikloppenborg@online.nl Website: http://www.homeopathievoormensendier.com/

 

Comments are closed.