Browsing: Uitgelichte praktijk

Uitgelichte praktijk
0

Uitgelicht: Praktijk Similia van Ilonka Woltering in Huizen

Praktijk Similia is er voor iedereen die op een natuurlijke manier gezond wil worden of gezond wil blijven. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen en hun drijfveren. In mijn praktijk behandel ik geen klachten, maar mensen met klachten, waardoor jij als persoon centraal staat. Lichaam en geest kunnen niet los van elkaar gezien worden. Samen vormen zij één.

Uitgelichte praktijk
0

Uitgelicht: Natuurgeneeskundige Praktijk Lumen van Nicolle Moonen

Mijn naam is Nicolle Moonen en ik heb een natuurgeneeskundige praktijk onder de naam Lumen in Brandevoort (Helmond). De naam Lumen betekent ’licht’. ’Licht’ in de betekenis van verlichting met betrekking tot fysieke (pijn-) klachten en mentale klachten zoals zorgen en piekeren. Maar ook verlichting in spirituele zin, in de betekenis van op een hogere trilling komen.

Uitgelichte praktijk Hanneke Medik
0

Uitgelicht: praktijk voor Natuurgeneeskunde en kPNI Hanneke Medik

Onze genen zijn nog 99,9% zoals die van de jager verzamelaar, onze leefomstandigheden niet. Gelukkig kunnen mensen zich heel goed aanpassen. Maar soms is de belasting te veel en ontstaan klachten. Ik kan je inzicht geven in de oorzaak van je klachten en helpen deze weg te nemen. Leef weer zoals een mens bedoeld is en wordt klachtenvrij!

1 2 3