Browsing: Uitgelichte praktijk

Uitgelichte praktijk
0

Uitgelicht: Praktijk Karmijn voor kunstzinnige therapie, begeleiding en zorg

Van harte welkom in mijn praktijk Karmijn voor kunstzinnige therapie, begeleiding en zorg. Mijn praktijk bestaat 10 jaar en ik ben blij dat ik kon bijdragen aan dat geluk en die gezondheid van vele kinderen en volwassenen. Geluk en gezondheid; het zijn maar twee woorden en toch zijn het twee kostbare begrippen. Geluk, een gevoel van welbehagen en tevredenheid, gezondheid een gevoel van lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn. Voor velen geen vanzelfsprekende staat van zijn. Soms zit het tegen en kun je wel wat hulp gebruiken. Maak kennis met Praktijk Karmijn voor kunstzinnige therapie, begeleiding en zorg.

Uitgelichte praktijk
0

Uitgelicht: praktijk Sita de Jager Muziektherapie te Hellendoorn

Benieuwd naar hoe muziektherapie werkt? Muziektherapie maakt gebruik van muziek als middel. En muziek is een krachtig middel om emoties uit te drukken, de stemming te beïnvloeden of tot ontspanning te komen. Muziektherapie is in die zin inzetbaar bij problemen op o.a. sociaal, emotioneel of gedragsmatig gebied. Het maakt gebruik van de kracht van de ervaring, is ervaringsgericht. Muziek wordt op verschillende manieren ingezet: door zelf muziek te maken, te zingen, songwriting of naar muziek te luisteren.

Natuurlijke geneeswijzen
0

Tekentherapiepraktijk Josee van der Staak

Josée van der Staak is vanuit een leven lang zingen na haar 50e met de opleiding begonnen tot tekentaaldocent en tekentherapeut. Nu zo’n 14 jaar later weet ze wat je met creatieve bewustwording kunt doen. Wil je meer weten? We stellen je graag voor aan Tekentherapiepraktijk Josée van der Staak.

Uitgelichte praktijk
0

Uitgelicht: Praktijk voor Haptotherapie Petra Terpstra

Ieder mens heeft zinvolle verbindingen in het leven nodig. Binnen deze verbindingen is er behoefte aan erkenning, aan gezien en gehoord worden en je geliefd voelen. Voelen dat je geaccepteerd wordt om wie je bent en ruimte ervaren om jezelf te zijn. Binnen de haptotherapie noemen we dit affectieve bevestiging. Het draagt bij aan het gevoel dat je er mag zijn, precies zoals je bent. Het geeft zelfvertrouwen en vertrouwen in het leven. Deze bevestiging helpt om een stevige basis te ontwikkelen om je leven te kunnen leven en dragen.

Acupunctuur
0

Uitgelicht: Praktijk Acupunctuur Amstelveen

Heb je interesse in een behandeling of wil je weten of het jou kan helpen? Deze praktijk voor acupunctuur in de regio Amstelveen staat voor je klaar. Hun filosofie is dat ieder mens wordt geboren met een sterk  zelfherstellend vermogen. Maak kennis met deze praktijk.