Browsing: Uitgelicht

Homeopathie
0

Uitgelicht: Praktijk Klassieke homeopathie voor mens en dier

Mijn naam is Ingrid Kloppenborg. Al ruim 30 jaar behandel ik patiënten, eerst als fysiotherapeut en ergotherapeut en nu al 9 jaar als klassiek homeopaat. Ik ben zeer breed en goed opgeleid in pathologie, anatomie, fysiologie, klassieke homeopathie en veterinaire homeopathie. Daarnaast volg ik regelmatig bijscholingen om vakinhoudelijk up to date te blijven.

Uitgelicht
0

Gezonde cressen thuis kweken met de innovatieve Grow Cup

Het groene bedrijf Grown biedt nu iedereen, met of zonder groene vingers, de mogelijkheid om thuis gezonde cressen te kweken dankzij de vernieuwende ‘Grow Cup’. Cressen, echte vitaminebommetjes, ook bekend als microgreens ken je wellicht: heerlijk op een broodje, in de soep, als basis voor een pesto of als garnering voor de maaltijd. Ze worden veel gebruikt in sterrenrestaurants, maar vanaf nu kun je cressen razendsnel zelf kweken uit eigen koker. Makkelijk, lekker, gezond en leuk!

Uitgelichte praktijk
0

Uitgelicht: Praktijk Karmijn voor kunstzinnige therapie, begeleiding en zorg

Van harte welkom in mijn praktijk Karmijn voor kunstzinnige therapie, begeleiding en zorg. Mijn praktijk bestaat 10 jaar en ik ben blij dat ik kon bijdragen aan dat geluk en die gezondheid van vele kinderen en volwassenen. Geluk en gezondheid; het zijn maar twee woorden en toch zijn het twee kostbare begrippen. Geluk, een gevoel van welbehagen en tevredenheid, gezondheid een gevoel van lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn. Voor velen geen vanzelfsprekende staat van zijn. Soms zit het tegen en kun je wel wat hulp gebruiken. Maak kennis met Praktijk Karmijn voor kunstzinnige therapie, begeleiding en zorg.

Uitgelichte praktijk
0

Uitgelicht: praktijk Sita de Jager Muziektherapie te Hellendoorn

Benieuwd naar hoe muziektherapie werkt? Muziektherapie maakt gebruik van muziek als middel. En muziek is een krachtig middel om emoties uit te drukken, de stemming te beïnvloeden of tot ontspanning te komen. Muziektherapie is in die zin inzetbaar bij problemen op o.a. sociaal, emotioneel of gedragsmatig gebied. Het maakt gebruik van de kracht van de ervaring, is ervaringsgericht. Muziek wordt op verschillende manieren ingezet: door zelf muziek te maken, te zingen, songwriting of naar muziek te luisteren.

Natuurlijke geneeswijzen
0

Tekentherapiepraktijk Josee van der Staak

Josée van der Staak is vanuit een leven lang zingen na haar 50e met de opleiding begonnen tot tekentaaldocent en tekentherapeut. Nu zo’n 14 jaar later weet ze wat je met creatieve bewustwording kunt doen. Wil je meer weten? We stellen je graag voor aan Tekentherapiepraktijk Josée van der Staak.

1 2 3