Wilt u de straling in huis meetbaar verminderen?

0

Veel mensen maken zich zorgen om de straling van zendmasten maar vergeten dat de grootste stralingsbronnen zich meestal IN huis bevinden! 

Denk aan de DECT telefoon, de WIFI-router en de babyfoon. Wist u bijvoorbeeld dat wifi-routers voor draadloos internet onnodig veel straling geven, 24 uur per dag, ook als ze niet worden gebruikt?

Dit kunt u oplossen met een stralingsarme JRS Eco-Wifi. Op deze routers is de unieke JRS Eco-Wifi firmware geïnstalleerd. Deze router neemt de wifi van uw modem over.

  • De JRS Eco-Wifi geeft meetbaar 90% minder straling wanneer hij niet wordt gebruikt.
  • De JRS Eco-wifi kan op bepaalde tijden (bijvoorbeeld s’ nachts) zichzelf automatisch geheel uitgeschakeld. Terwijl uw modem, dat zorgt voor de telefonie gewoon aanblijft zodat u bereikbaar bent.
  • Het zendvermogen kan worden verlaagd zodat u optimaal bereik heeft en minimale straling.
  • De snelheid blijft onveranderd!

jrs_eco-wifi-03_side-logo-2

Stralingsvrij werken via bekabeld internet geeft de minste straling, maar dat is tegenwoordig niet altijd meer mogelijk met verschillende apparaten. De straling van uw smartphone, laptop of ander draadloos apparaat blijft onveranderd want wifi is tweerichtingsverkeer. Stel uw smartphone zodanig in dat de wifi automatisch uitschakelt als het scherm uitgaat. Soms kunt u het zendvermogen van uw laptop lager instellen.

Meer informatie over de JRS Eco-Wifi op onze website.

Comments are closed.