Eco broodtrommels en schoolbekers voor mee naar school

0

Wat geven jullie graag mee aan je kind naar school? Tomaatjes, komkommer en amandelcakejes zijn bij mijn zoon op dit moment favoriet.

Op school zien we steeds meer gezond gevulde lunchtrommeltjes, fijn om te zien. Die gezonde lunch, voor kinderen en onszelf,  dat verdient een mooie broodtrommel zonder nare stoffen en geproduceerd onder eerlijke en goede arbeidsomstandigheden. Zo kwamen we uit bij Green Jump, het eco, bio en fair warenhuis online.

Helemaal blij worden we van hun rvs broodtrommels en lekdichte schoolbekers! De vrolijk gekleurde deksels maken de Lunchbots lunchboxen, naast duurzaam, ook leuk om mee te nemen naar school. Door de vakjes zijn ze makkelijk te vullen met verschillende lekkere en gezonde hapjes. Niet alleen handig voor school maar ook voor het meenemen van een werklunch of een dagje uit. De broodtrommels zijn gemaakt van stevig roestvrijstaal, een materiaal wat tegen een stootje kan. Extra fijn aan rvs is dat het geen nare geurtjes of smaakjes opneemt, geen stinkende plastic schoolbekers die keer op keer vervangen moeten worden. Hoera voor duurzaam rvs!

Naast fijne lunchboxen heeft Green Jump ook fijne schoolbekers in rvs, glas of siliconen. De schoolbekers van Klean Kanteen zijn bij velen al favoriet, lekdicht en stevig. Naast deze rvs lekdichte schoolbeker is er ook een thermos schoolbeker die drinken de hele schooldag koel houdt. Ze houden hete drankjes 6 uur warm en ijskoude drankjes maximaal 24 uur koel, fijn voor het meenemen van een koude smoothie, melk of warme thee. Met de keuze voor een schoolbeker met lekdichte dop hoef je je geen zorgen meer te maken om natte schooltassen. Wat ons betreft zijn de lunchbots broodtrommel en de Klean Kanteen lekdichte schoolbeker van Green Jump dat ideale combinatie om eten en drinken mee te geven naar school. Twijfel over welke beker voor jouw kind fijn is? Kijk dan een op de blog van Green Jump, daar staat een handige keuzehulp: Welke schoolbeker lekt niet? Lekdichte rvs of glazen schoolbekers.

Comments are closed.