Numerologie

0

Voel jij je aangetrokken tot Getallen? Zie je vaak eenzelfde getal? Gebruik je vaak dezelfde getal bijvoorbeeld als eindcijfer van een lot? Heb je er ooit bij stil gestaan waarom dit zo gaat bij jou?

Oorsprong

Numerologie is de taal der getallen en is ontstaan uit wiskundige berekeningen. Numerologie komt voort uit oude culturen zoals Egypte, Griekenland, India. Elke cultuur had een afwijkend numeriek stelsel. Van oudsher erkent men dat getallen grote invloed hebben op ons leven.

Vele wijsgeren, bijvoorbeeld Pythagoras, werkten al met getallen, omdat zij ervan waren overtuigd dat een getal een eigen kracht heeft en daardoor eigen kernmerken met zich meedraagt. Volgens de wijsgeren bezitten getallen een bepaalde trilling, die afkomstig is uit de kosmische energie.

Heden

Tegenwoordig willen mensen weten wie ze zijn en wat ze met hun leven gaan doen. Door de betekenis van de getallen, zal je meer van jezelf leren en meer van je mogelijkheden en drijfveren begrijpen; je leert je ‘echte’ IK kennen. Numerologie maakt ook de deuren open naar nieuwe mogelijkheden, omdat de mogelijkheid ontstaat je leven te ordenen en te beheersen. Kortom: een numero logische interpretatie biedt inzicht in vragen en helpt je relationele behoeften te begrijpen. Numerologie is bij iedereen anders, omdat iedereen uniek is.

Jouw getallen

Ik ben een gediplomeerd Numeroloog en kan een persoonlijke analyse voor je maken. Met de uitkomst van de analyse krijg je een beeld over je eigen Zelf en een handreiking met tips over nog niet of onvoldoende ontwikkelde eigenschappen. Eigenschappen die je wel draagt, maar nog onvoldoende tot uitdrukking zijn gekomen. Let wel, je beslist zelf of je je aan de energetische trilling van een berekend getal wilt houden of niet wilt houden.

Je ontvangt jouw analyse in een mooi boekje die ik je per mail verstuur. Het boekje kost € 39,00.

Tip: je kunt dit boekje ook als cadeau aanschaffen voor iemand.

Wil je jouw persoonlijke analyse ontvangen? Stuur mij dan een mail op: info@nyaveda.nl Je ontvangt een bericht terug wat ik nodig heb van jou om de analyse te kunnen maken en een factuur. Nadat je de factuur hebt betaald, ontvang je de analyse binnen 2 weken in je mailbox.

Met spirituele groet,

Nyantrie
www.nyaveda.nl

Comments are closed.