Uitgelicht: Praktijk Carpe Diem

0

In gesprek met Wim Scholten. De praktijk Carpe Diem maakt gebruik van diverse technische middelen. Onder anderen de SCIO, Bioresonantie en Cellcare.

Hoe ben je er toegekomen om deze technieken te gebruiken bij de behandelingen. Wim vertelt vol passie en zegt dat hij er zijn levenswerk van heeft gemaakt om de allernieuwste technieken toe te passen in de praktijk. Ik ben dan ook voortdurend bezig mijn kennis en kunde uit te breiden, dat motiveert me.
Naast de fascinatie over de werking, anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam haal ik mijn inspiratie uit de resultaten die bereikt worden. Er zijn snelle verbeteringen waar te nemen. Klachten waar cliënten al heel lang mee lopen verdwijnen, zoals bijvoorbeeld: huidziekten hoofdpijn, migraine, darmproblemen, te weinig energie en de allergieën.

Van oorsprong ben ik bouwkundig ingenieur en was ik eigenaar van een bouwkundig adviesbureau. Ik zag dat straling en ventilatie kunnen leiden tot een sickbilding syndroom. Raakte overtuigd van de noodzaak van goede zuivere zuurstofrijke lucht (ademhalen), maar ook van de juiste trillingen in gebouwen.
Mijn overtuiging is dan ook dat alles bestaat uit trilling. Voeding, medicijnen, organen, planten alles heeft zijn eigen frequentie. Toen ik in aanraking kwam met Bioresonatie en kwantumvelden wist ik het zeker. Dit is een belangrijke ontwikkeling voor de bevordering van je gezondheid. Mijn praktijk bestaat inmiddels meer dan 10 jaar. Zo komen er in de loop der tijd vele mensen naar me toe voor het ondergaan van een behandeling.

Redenen voor behandeling

• Een totaal gebrek aan energie, moeheid, geen weerstand hebben, allergieën, constant de ene griep na de andere doormaken, maag –darmklachten, ernstige hoofdpijnen, tinnitus.
• Oude klachten wakkeren opnieuw aan. Het immuunsysteem is verzwakt waardoor het lichaam vatbaar is voor infecties.
• Verborgen gebreken uiten zich in zichtbare en voelbare ziekten
• Last van emoties en/of trauma’s. Zich willen bevrijden van bijvoorbeeld: boosheid, teleurstelling, gekwetst zijn, angsten, fobieën, verdriet, schuldgevoelens en concentratiestoornissen.
• Preventief aandacht willen geven aan gezondheid en lekker in je vel willen zitten, of uitbehandeld zijn bij een reguliere therapie.

Voor wie bestemd

Bij mij komen verschillende cliënten zowel volwassenen als kinderen. Ze komen met veel verschillende klachten. Als iemand een lage lichamelijke weerstand heeft, werkt dat door in je gezondheid, zowel fysiek als geestelijk. SCIO maakt helder waar het in iemands lichamelijke weerstand aan schort en brengt deze weer op peil.

De behandeling

Bij de meeste behandelingen zit je als cliënt in ontspannen houding in een relaxfauteuil. Ik test naast je met de SCIO en de biosensor wat er wel en niet goed is met je lichaam en wat er verbeterd kan worden. De SCIO en de BICOM behandelen ter plekke door de juiste energiegolven terug te zenden. Na de test doe ik verslag van mijn bevindingen en geef ik advies. De behandelingen worden vaak ondersteund door advies voor gebruik van voeding, celzouten, homeopathische middelen of supplementen.
Gemiddeld zijn er 3 tot 4 behandelingen nodig met tussenpozen van ongeveer 3 a 4 weken. Soms komen cliënten ieder halfjaar terug om bijvoorbeeld te laten testen of ze nog voldoende weerstrand halen uit de aanvullende middelen die ze gebruiken en of er een aanpassing nodig is.

Bioresonantie en kwantum geneeskunde

Mijn overtuiging is dat Bioresonantie en Kwantum geneeskunde, de toekomst voor gezondheid en je welzijn zijn. Dit wordt bevestigd onder anderen, doordat de SCIO apparatuur ontwikkeld is door de NASA. Hiermee worden astronauten gezond gehouden in de ruimte. Ze kunnen ook niet zonder de trilling van de aarde en nemen daarom de Schumannresonatie mee de ruimte in om zodoende te kunnen overleven. De informatie die op kwantum niveau gemeten kan worden, geeft informatie over je geestelijke en lichamelijke gesteldheid. Tevens kan hiermee het evenwicht hersteld worden. Het is ook een voorwaarde voor het aanzetten van je lichaam tot het zelfhelende vermogen.

In CERN (Geneve) bij de deeltjesversneller maken wetenschappers gebruik van deze onzichtbare velden de zogenaamde Higgs velden. Momenteel weer actueel nu de wetenschapper die dit ontdekt heeft (Stephen Hawking) op 14 maart 2018 is overleden. Door zijn ontdekkingen ontstaat er een nieuwe toekomst, waarbij kwantumvelden en Nano deeltje een grote rol zullen spelen. Wij kunnen hiervan gebruik maken bij de behandeling. Dit bevestigd tevens dat er beter herstel en genezing plaats kan vinden als we over de juiste informatie beschikken.

De oosterse geneeswijzen hebben een diepe wijsheid en rijkdom aan esoterie, terwijl de westerse geneeskunde met namen heel praktisch is. Een verbinding van beide is noodzakelijk. Met behoud van het beste van beide kan een verbinding juist een grote versterking en aanvulling van elkaar betekenen, waardoor een krachtige praktische bezielende nieuwe geneeskunde ontstaat. De verbinding tussen persoon en ziel is hierbij het uitgangspunt. De materiële aandoening blijft daarbij hetzelfde, maar er is sprake van een andere gerichtheid. Niet zozeer het kapot gaan van de menselijke machine staat centraal, dan wel de afscheiding tussen lichaam en ziel. Een klacht wordt hierbij het niet alleen als lastig, maar ook als betekenisvol gezien. De klacht vormt de basis voor introspectie en verandering. Het is fascinerend om ook nog gebruik te maken van de extra informatie uit het kwantum veld. De test en behandeling met de SCIO geeft voor mij dan ook een extra dimensie.

Mijn stellige overtuiging is, dat de reguliere- en de alternatieve geneeskunde zich ontmoeten in de kwantum geneeskunde. Mijn intentie is om hoop, licht en liefde te geven aan mensen die te maken hebben met leiden en ziekte om tot een nieuwe geneeskunde en heling te komen, waarbij men niet langer afhankelijk is van medicatie maar ook een verbinding kan maken, met informatie uit het kwantum veld.

Wim Scholten Life Science Therapeut, http://www.carpediemscholten.nl

Comments are closed.