Uitgelicht: praktijk Erve Veldink in Haarlo

0

Erve Veldink, een plek buiten de tijd

Centrum voor bezinning en inspiratie in een boerderij onder monumentenzorg met een geschiedenis die teruggaat tot de 14e eeuw. Midden in het typische Achterhoekse coulisselandschap, met haar besloten karakter en schitterende doorkijkjes, waar bos, weiland, akkers en beken elkaar afwisselen.

Het wordt bewoond door een kleine woongemeenschap met de focus op bewustzijn, werkelijk contact, rust, duurzaamheid, zorg voor mens, dier en milieu. Stralingsluw: de wifi staat ’s nachts uit en in de boomhut en de Kota heb je sowieso weinig last van straling.

Voor een individuele retraite zijn diverse vormen van begeleiding mogelijk, op maat: massage- en cranio-sacraaltherapie, klankheling, familie-opstellingen, coaching, biologisch-vegetarische maaltijden en meer.

Erve Veldink biedt intieme appartementen voor 1-3 personen in een unieke omgeving in de Achterhoek, en een sfeervolle groepsaccommodatie voor 15-25 personen in een verbouwde stal naast de boerderij.

Jaarlijks organiseren we zomer-stilteretraites. Individuele retraites zijn het hele jaar mogelijk.
De harmonieuze locatie ligt vrij in de natuur. Heel geschikt voor mensen die een plekje zoeken waar ze tot rust kunnen komen. Je kunt er op jezelf zijn met de mogelijkheid gelijkgestemden te ontmoeten, ver van (verkeers)lawaai, met of zonder gebruikmaking van ons begeleidingsaanbod.

En natuurlijk is het ook voor mensen die er gewoon even tussenuit willen om enkele van de vele wandel- en fietsroutes in de mooie natuur van de Achterhoek te ontdekken.
Zie voor meer mogelijkheden (ook over behandelingen) onze uitgebreide website www.erveveldink.nl

“Ik bied een bedding en schep vruchtbare ruimte voor groei, persoonlijke en spirituele, om te worden wie je kunt zijn. Welkom voor een korter of langer verblijf!”

Comments are closed.