Uitgelicht: praktijk voor Natuurgeneeskunde en kPNI Hanneke Medik

0

Onze genen zijn nog 99,9% zoals die van de jager verzamelaar, onze leefomstandigheden niet. Gelukkig kunnen mensen zich heel goed aanpassen. Maar soms is de belasting te veel en ontstaan klachten. Ik kan je inzicht geven in de oorzaak van je klachten en helpen deze weg te nemen. Leef weer zoals een mens bedoeld is en wordt klachtenvrij!

Direct na het starten van mijn praktijk kwam ik in aanraking met cliënten met degeneratieve ziektes zoals MS, Parkinson en Alzheimer. Hoewel mijn behandeling zeker wat verbetering gaf, miste ik de wat diepere kennis en de laatste wetenschappelijke inzichten. Omdat ik mij graag verdiep in ingewikkelde vraagstukken ben ik weer een nieuwe opleiding begonnen; klinische Psycho-Neuro-Immunologie. In deze opleiding heb ik kennis opgedaan over de relaties tussen emoties, het zenuwstelsel, het hormoonstelsel en het immuunsysteem. Ook werd mij de kennis aangereikt over de de werkingsmechanismen van veel ziektes en nieuwe natuurlijke behandelmethodes.

Bij mijn behandeling gebruik ik graag voeding als basis, soms aangevuld met orthomoleculaire supplementen en kruiden. Ook maken lichaamsgerichte therapie (o.a massage) en leefstijladvies deel uit van mijn therapie.
Speciale aandacht heb ik voor hormoonklachten, auto-immuunziekten en darmproblemen. Ook andere klachten kunnen door mij succesvol behandeld worden!

Ben je benieuwd of ik wat voor jou kan betekenen?
Vraag volledig vrijblijvend een gratis kennismakings gesprek van 15 minuten aan in Leeuwarden of Beetgumermolen via http://www.hannekemedik.nl/

Vergoeding door aanvullende verzekering.

Comments are closed.