Praktijk: De Homeopaat van Mariëtte Bakker in Zwolle

0

De Homeopaat kijkt naar de gehele mens. Heb je ook fysieke of mentale klachten? En denk je ook wel eens dat er niets meer helpt om weer in balans te komen? Dan kan klassieke homeopathie voor jou misschien wat gaan betekenen. Want ons lichaam is zoveel wijzer dan we vaak geneigd zijn te geloven.

Herstellen van de balans

De Homeopaat is gevestigd in Zwolle. Mariëtte Bakker is behandelend klassiek homeopaat. Haar passie is: bijdragen aan balans in de mens en zijn omgeving. Dat doet ze met homeopathie. ‘Mensen worden ziek, doordat hun veerkracht niet bestand was tegen een te sterke negatieve prikkel van binnenuit of buitenaf. Met het juiste homeopathische middel probeer ik die veerkracht terug te krijgen. Als homeopaat ga ik daarbij uit van een holistische benadering, dat betekent dat ik naar de mens als geheel kijk. Ik heb aandacht voor de fysieke klachten èn de emoties en denkwijze van de cliënt. Want die zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En die moet ik begrijpen alvorens een homeopathisch geneesmiddel voor te schrijven’.
‘Met het juiste homeopathische middel kun je namelijk het zelfgenezend vermogen van de persoon stimuleren. Maar dat is maatwerk. Want ieder mens is uniek. Dus ik neem uitgebreid de tijd om te doorgronden wat er precies speelt en welk homeopathisch middel daar op aan kan sluiten. Dat is geen natte vingerwerk. Homeopathie is analyseren op hoog niveau,’ zo vertelt Mariëtte Bakker.

Iedereen is welkom

Je kunt het zo gek niet bedenken of een klacht is te behandelen met klassieke homeopathie. ‘De klacht waarmee iemand naar me toe komt, is altijd het uitgangspunt. Daar wil iemand graag van af. Het maakt niet uit wie je bent of hoe oud je bent. Je gezondheid is het uitgangspunt’. De Homeopaat streeft naar herstellen van balans.

Mariëtte Bakker behandelt mannen en vrouwen, volwassenen en kinderen. Dus je bent welkom bij De Homeopaat in Zwolle. Kijk voor meer informatie op www.dehomeopaat.com. Of neem vrijblijvend contact op: info@dehomeopaat.com. Tel: 06-27185502

Comments are closed.