Uitgelicht: praktijk Klassieke Homeopathie van Gerda Zaalberg in Maarssenbroek

0

Ik ben Gerda Zaalberg (1955) en sinds 1994 klassiek homeopaat. Ik heb sinds 25 jaar een praktijk aan huis in Maarssenbroek, bij Utrecht. Dit uitdagende werk geeft me veel voeldoening: wanneer er iemand weer verder kan met zijn leven, is dat voor iedereen zo’n opluchting!

Dooddoeners als ‘je moet er maar mee leren leven’ hanteren we niet in mijn praktijk. Het pad van genezing vraagt van patiënten en behandelaar veel inzet en motivatie. Soms is de weg lang en kronkelig, maar vrijwel altijd bereiken we samen het einddoel dat we ons gesteld hebben. Hierbij maak ik gebruik van de ziekteclassificatie, die een soort wegenkaart biedt waar geen Tom-Tom tegenop kan. Indien nodig pak ik je leefstijl aan en help ik je begrijpen hoe de verkeerde afslag in de toekomst vermeden kan worden.

Ervaring heeft mij geleerd dat eigenlijk alle aandoeningen waarmee je een huisarts of specialist bezoekt, in de homeopathie aangepakt en aanzienlijk verbeterd kunnen worden. Dat maakt reguliere medicatie vaak veel minder of zelfs overbodig. Een mooi streven, nietwaar? Lage of hoge leeftijd, ingrijpende behandelingen of medicatie ten spijt: homeopathie heeft jou vrijwel zeker een meerwaarde te bieden. Een voorbeeld: een meneer met een arteriitis temporalis (ontsteking van een bloedvat aan de slaap) en een open been gebruikte hiervoor prednisolon. Dat heeft bijwerkingen, waar hij niet blij van werd. Hij heeft ruim twee jaar diverse homeopathische middelen gebruikt en is inmiddels geheel vrij van medicatie, vrij van klachten en zijn open been is netjes dicht. Deze 76 jarige heeft weer kwaliteit van leven.

Maar ook een baby dat door krampen geteisterd wordt en met zijn jammerlijke gehuil de ouders op de zenuwen werkt, is met een paar dagen in een rustiger vaarwater gekomen. Slaapt weer. En de ouders ook!!

Gerda ZaalbergVerzin zelf maar wat er allemaal nog tussen kan zitten en vraag me vooral om met jou mee te denken.

Gerda Zaalberg, mobiel: 06 26578500, Klassiek Homeopaat, NVKH, RH, MSc
Kamelenspoor 354, 3605 TB Maarssenbroek
E-mail: gerdazaalberg@gmail.com, Website: http://www.gerdazaalberg.nl

Comments are closed.