Browsing: Blog

Jacqueline Pompe
0

Ter gelegenheid van de derde Internationale Yoga dag komen Yoga beoefenaars over de hele wereld bij elkaar op pleinen, in tuinen, in Yoga scholen, op het strand en op het terras. We komen bij elkaar van alle kanten op deze aardbol. We komen bij elkaar, zo verschillend als we zijn, maar de geest van Yoga is overkoepelend. Jacqueline Pompe vertelt in deze blog meer over Yoga en hoe het helpt tegen o.a. stress.

Alex Djukanovic
0

Huidklachten kunnen erg hardnekkig zijn, maar met veel geduld en toewijding kunnen de resultaten erg goed zijn. Een jaar geleden kwam een meneer met steeds erger wordende psoriasis vulgaris naar de praktijk van Alex Djukanovic. Bij psoriasis is er sprake van gedeeltes met een verdikte, rode, schilferige huid die ook ontzettend kunnen jeuken. In deze blog vertelt Alex over de resultaten van de acupunctuurbehandeling.

Jacqueline Pompe
0

De les is vrijwel klaar. We beginnen aan de eindontspanning. Een van de cursisten wijst naar de flyer op de muur waarop de chakra’s staan getekend en de bijbehorende dieren .” Wat is dat voor een dier?` vraagt ze. ”Dat is de ram.” zeg ik. We zullen het straks bespreken tijdens de thee. Ik spreek de adem in waar we net mee bezig zijn geweest. De cursisten keren zich naar binnen en het wordt stil.

Michelle Manders
0

Na een heerlijk lange zwoele avond na een hoog getemperatuurde dag lig je dan eindelijk in je bed. Het inslapen gaat moeizaam door de natuurlijke warme deken die nog in de kamer hangt en net op het moment dat je bijna in dromenland bent zit je rechtop in je bed. Het hoogfrequente zoemende geluid van een irritant bloedzuigertje… Lees in deze blog hoe homeopathie kan helpen als je extra gevoelig reageert op muggensteken.

Robby Sallaets
0

Half Nederland en België is in de ban van het moestuinieren. Allemaal dankzij een leuke weggeefactie van een blauwe supermarktketen. Ideaal om mensen te stimuleren om een moestuin te beginnen. Daarom dacht ik: laat ik al deze mensen die dapper in de groenten gevlogen zijn een beetje helpen. Zodat hun kleine planten in heel kleine potjes uitgroeien tot een volwaardige plant. Want hoe doe je dat nu je potjes stilaan te klein geworden zijn?

Rineke van der Baan
0

Er is veel over seksueel misbruik te vinden, maar weinig over herstel of helen. Elke ervaring is anders, ieder mens is anders en ieder slachtoffer heeft zo ook zijn/haar eigen unieke, krachtige manier om met de opgedrongen ervaring om te gaan. Herstellen van seksueel misbruik is een complex proces met veel verschillende lagen. Het is belangrijk om daarbij een beeld te hebben van wat herstel of helen is. In deze blog legt Rineke van der Baan het belang van een goede therapie uit.

Robby Sallaets
0

Nu het stilaan warmer wordt, de eerste groentjes hun kop boven het zand steken en er terug wat leven in de moestuin komt, is het tijd om uit te kijken naar helpers in je moestuin. Want je mag nog zo geoefend en betrokken zijn bij je plantjes, er liggen altijd wel kapers op de kust die niet nee zeggen tegen een lekker blaadje sla. Hoe zorg je er nu voor dat de juiste helpers je moestuin/tuin een bezoekje brengen?

Inge Pluijmakers
0

De Rosa Mosqueta of Chileense wilde roos is een prachtige bloem met een bedwelmende heerlijke geur! Maar wist je dat olie van deze roos voor het behoud van de elasticiteit van de huid zorgt, tegen alle milieu invloeden beschermt en de celvernieuwingsprocessen van de huid bevordert? Jouw huid wordt zichtbaar gladder en steviger.

1 2 3 12